Projecten


Turbine

 

Een korte film en persoonlijk project in conceptfase. Turbine is een absurdistisch verhaal over het maken van keuzes voor jezelf en voor anderen, en het gefrustreerd toekijken hoe dierbaren hun verkeerd gemaakte keuzes stilletjes uit de hand laten lopen.

 

Lees verder...

 


Puppet Karaoke

 

Deze pop komt tot leven wanneer ze een bekende song begint te zingen.

 

Lees verder...

 


Kunstenaarscollectief

 

Twee jaar geleden hebben mijn collega en tevens goede vriendin Shanta Jethoe en ik besloten om onze krachten te bundelen in een kunstenaarscollectief dat zich focust op sociale- en milieukwesties.

 

Naar de Tales for Thought-website.Over mij

Veelzijdige illustrator met een achtergrond in animatie en een passie voor visual development. Hoewel mijn tekeningen en animaties zelden gebonden zijn aan een vaste stijl, zijn er bepaalde kenmerken die vaak terugkomen in mijn werk: kleurrijk, subtiel en hier en daar iets absurdistisch.

Ik ben altijd op zoek naar wat een verhaal of illustratie geloofwaardig en tegelijk aangrijpend maakt, een proces waarin beeld en inhoud onlosmakelijk verbonden zijn. Ik wil verhalen vertellen die het verdienen gehoord te worden en als een ware optimist hoop ik daarmee een steentje bij te dragen aan een betere wereld.