Creativiteit, dat ben ik. Dat is een stevige uitspraak.

Laat me je tonen waarom ik dat zeg; neem een kijkje door de veelzijdigheid van mijn werk.


Puppet Karaoke

Een zelf ontworpen, met de handgemaakte pop tot leven laten komen met een goed gevoel voor beweging, een handjevol digitale tools, en de muziek van Aretha Franklin. Dat is Puppet Karaoke. Lees hier meer en bekijk het eindresultaat.


Turbine

Plan voor een korte film, bedacht in reactie op de discussies rond de energietransitie. Turbine is een absurdistisch verhaal over het maken van keuzes voor jezelf en voor anderen, en het gefrustreerd toekijken hoe dierbaren hun verkeerd gemaakte keuzes stilletjes uit de hand laten lopen. Lees verder...


Bunny Nation

Met veel plezier ben ik zelf een bordspel aan het maken. Dat is lekker experimenteren met materialen terwijl ik inspiratiebronnen uit het verleden probeer  te vertalen naar een hedendaags jasje. Zie hier meer van het proces, of volg mijn werk hiervoor op instragram: @bunny.nation.art.


Hortus Psychicus

Ik heb deze korte animatiefilm gemaakt, van begin tot eind. Dat houdt in: het bedenken van het verhaal, het ontwikkelen van de stijl, het maken van een storyboard, het maken van de achtergronden en dan nog het frame voor frame animeren van de film, welke met de hand getekend is... Ja, dat is dus een boel werk! Lees hier meer en bekijk de film.Studies

Het maken van studietekeningen is een fijne manier om een specifiek aspect van het tekenen te onderzoeken. Zie hier verschillende series studies die ik door de jaren heen gemaakt heb.


Ginger's bay

Het begon met een impulsieve tekeningen van een diverse groep karakters en plotseling ontstond er de basis voor een verhaal dat gaat over identiteit en het omgaan met de medemens. Nu ben ik langzaamaan de wereld waarin deze karakters leven aan het ontwikkelen. Op deze pagina zie je hierover meer.


Portretten

Altijd leuk als persoonlijk cadeau, een mooi portret van een vriend of familielid. Zie hier meer portretten.


Grafisch werk VVE

Als vrijwilligersbijdrage aan de VVE van mijn flat ontwerp ik het printwerk en de communicatie van het bestuur, met het doel meer aandacht en interesse van de bewoners te krijgen. Meer grafisch werk.Online Avatar Community

Tussen 2010 en 2015 was een belangrijke bezigheid voor mij de online avatar community (Roliana, inmiddels offline) waar ik hoofd van de pixelart afdeling was en conceptontwikkelingen voor deed. Hier heb ik op een laagdrempelig manier mee kunnen maken hoe het is om voor de commercialiteit van een online platform te moeten zorgen. Ik denk er nog vaak met veel plezier aan terug. Zie hier meer werk voor dit project. (o.a. pixelart, backgrounds en UI design)


Bedrijfscartoons

Voor de Facebookpagina van Vervaet maak ik ieder seizoen een leuke strip. Meer zakelijk illustratiewerk.